Copiii, in imprimare 3D… inca din burta [VIDEO]

Copiii, in imprimare 3D... inca din burta [VIDEO]

O companie japoneza s-a apucat de , chiar daca sursele de inspiratie au cateva saptamani si se afla inca in burtica mamei.

Figura unui fat nu este niciodata o viziune foarte placuta in perioada de dezvoltare a copilului, mai ales acum, cand o .

Oricum, un ecograf este suficient pentru a crea punctul de start al acestui portret inedit. Dupa cum se poate vedea si in secventa video de mai sus, o firma din Japonia este capabila sa plece de la ultra sunete pana la realizarea unei de sculpturi sau imprimari in  trei dimensiuni cu copii nenascuti.

Desi la acel punct reprodus de ultra sunete copiii sunt foarte asemanatori intre ei, probabil ca la un anumit nivel se produce o legatura subconstienta intre parinte si fat care justifica orice investitie. Ideea are meritele ei si, cu toate ca mi se pare destul de macabra, daca va fi promovata in hainele care trebuie, are toate ingredientele unui succes international.

Ganditi-va doar la faptul ca, timp de noua luni, nu vedeti decat in poze ce se petrece in trupul unei viitoare mame. Nu ar fi mai impresionant ca, prin imprimare 3D, acele imagini sa se reflecte in ceva palpabil, uman, unic? V-ati putea tine in brate copilul, pentru prima oara, sub forma unui fel de… mulaj.

3d-printed-baby fat imprimat 3d

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: