Beats lanseaza seria Executive

Beats lanseaza seria Executive

Monster-Beats-Executive

Pentru cei care nu stiu deja, Beats este o marca de aparatura audio, cunoscuta in special pentru linia de casti, lansata de celebrul producator de muzica, Dr. Dre. Daca va intrebati ce au atat de special castile lansate sub acest nume, tot ce pot sa va spun este ca sunt recunoscute pentru puterea si claritatea de redare a sunetelor, in special a basului.

Cu alte cuvinte, majoritatea castilor „proiectate” de Dr. Dre se adreseaza „pustilor” innebuniti dupa muzica contemporana, care este bogata in unde joase (house, rap, hip hop).

Asta se intampla pana de curand, insa odata cu lansarea noii serii Executive se pare ca Beats incearca sa isi depaseasca conditia de jucarii scumpe pentru copii. Acum acestea devin jucarii scumpe si pentru oamenii mari, cu un design mult mai serios ce inspira ideea de produs premium. Dovada clara sta in materialele folosite pentru realizarea seriei Executive: aluminiul slefuit si detaliile din piele neagra.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Castile Beats Executive dispun de un acumulator intern, care sustine un circuit de anulare a zgomotului exterior, precum si de functia de auto-inchidere in momentul in care nu mai sunt utilizate.

Momentan nu stim o data de lansare sau un pret, dar doritorii isi pot plasa precomanda aici si pot lua in calcul ca o pereche normala de Beats costa in medie 300 de dolari.

Sursa: ipodnn

Citește și: