Cel mai mare joc de pong se va desfasura pe o cladire

Cel mai mare joc de pong se va desfasura pe o cladire

va stabili un record mondial prin faptul ca se va desfasura in cateva saptamani pe fatada unei cladiri din Philadelphia.

phillydelphia pong record

Conceptul de ecran de mari dimensiuni capata o noua semnificatie in momentul in care nu mai vorbim de ecranul unui proiector sau de ecranul dintr-o sala de cinema. In cazul de fata, vorbim de un ecran de LED-uri construit cu multa munca pe fatada unei cladiri cu 29 de etaje  intitulata Cira Center. Respectivul zgarie-nor, care sare linistit in evidenta pe linia orizontului din Philadelphia, va fi gazda mai multor jocuri clasice de pong defasurate pe 19 si 24 aprilie. Activitatea de gaming va fi posibila datorita catorva sute de LED-uri instalate pe o parte a cladirii. In urma testelor, se pare ca acestea din urma sunt suficiente atat pentru a reproduce mingea de joc, cat si paletele virtuale si animatiile specifice.

Ideea descrisa mai sus apartine lui Frank Lee, profesor de game-design in cadrul Universitatii Drexel. Cele doua zile, de 19 si 24 aprilie, au fost alese pentru a marca inceputul si sfarsitul unui targ de tehnologie local intitulat Philly Tech Week. Desi mai sunt cateva lucruri care pot sa mearga prost, daca se va materializa, acest proiect la care s-a lucrat peste cinci ani are mari sanse sa detina recordul de realizat vreodata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: