Cea mai ieftină tabletă din lume costă doar 35 euro

Cea mai ieftină tabletă din lume costă doar 35 euro

În cursul acestuia an, guvernul indian a derulat o campanie pentru a lansa o tabletă ieftină pentru sistemul educațional, destinată în special celor care nu își puteau permite un astfel de dispozitiv.

UbiSlate 7Ci Tableta Ieftina

Tableta a fost un success incredibil și acum a ajuns în Marea Britanie unde va fi disponibilă la prețul de doar 30 de lire sterline, aproximativ 35 de euro. Prețul acesteia va fi chiar mai mic decât cel din India, fiind așadar proclamată cea mai ieftină tabletă din lume. UbiSlate 7Ci ia în derâdere orice alt dispozitiv similar de pe piață, indiferent de cât de mic ar fi prețul actual al acestuia. În prezent, cele mai ieftine soluții cu Android sunt disponibile în Marea Britanie la prețul de 80 de lire, desigur cu performanțe și specificații reduse.

UbiSlate 7Ci, cea mai ieftină tabletă, are un ecran de 7 inci cu rezolutie mică, procesor de 1 Ghz, 4 GB memorie de stocare și un slot microSD și rulează pe o versiune modificată de 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Dispozitivul vine cu o suită software destinate segmentului educațional, aplicații pentru entertainment și productivitate însă oferă accesul la internet și poate mulțumi pe deplin pe cei care nu dețin o sumă mai mare de investit pentru un astfel de dispozitiv, sau pentru părinții realiști care doresc un produs ieftin pentru fiecare din copii lor.

Datawind, compania ce produce acest dispozitiv, aduce la cunoștință faptul că în Marea Britanie, 29% din populație, are venituri destul de mici, și nu deține un computer și 36% nu au are nici măcar internet. Chiar dacă vorbim de un produs ieftin și cu specificații ce nu reprezintă mare lucru pentru entuziaști, o astfel de inițiativă, precum cea mai ieftină tabletă, trebuie susținută și aplicată și la noi în țară. Suportul nostru pentru acest produs ar fi foarte ridicat, dacă cineva s-ar gândi să îl aducă și la noi.

Citește și: