06 feb. 2013 | 12:20

Bitcasa ar putea sa va ofere spatiul in cloud de care aveti nevoie

ACTUALITATE
Bitcasa ar putea sa va ofere spatiul in cloud de care aveti nevoie

Bitcasa este numele unei platforme de stocare in cloud care va ofera spatiu nelimitat si care astazi a iesit oficial din stadiul de beta.

bitcasa spatiu infinit cloud

Desi exista Dropbox, Google Drive, Mega si alte zeci de solutii pentru a-ti urca fisierele in cloud, Bitcasa face un lucru similar, aparent, mult mai destept. Contra sumei de 10 dolari pe luna, castigati spatiu nelimitat pe un Infinite Drive care se integreaza cu orice PC sau Mac ca un hard disk extern. Fara limite de spatiu si nici restrictii legate de dimensiunea fisierelor, tot ceea ce urcati pe Bitcasa este criptat si securizat in asa fel incat doar voi sa aveti acces la respectivele fisiere. Fiind si o aplicatie cross-platform, continului urcat in cloud prin Bitcasa este accesibil de pe orice iDevice, terminal cu Android, PC, Mac, tableta cu Windows RT sau browser modern. Exista pana si o extensie pentru Chrome pentru a eficientiza parte de acces a fisierelor respective. Pentru ca nu putea fi evitata ideea partajarii respectivelor fisiere, orice urcati pe Bitcasa poate fi cu usurinta trimis unui prieten sub forma unui link.

Fara prea multe cuvinte, serviciului pare ca ofera motivul perfect pentru a imbratisa ideea de stocare a fisierelor in cloud. Accesibil la www.bitcasa.com, costa doar 10 dolari pe luna, iar daca va grabiti, in luna februarie, un an de acces la serviciu costa 69 dolari in loc de 99.

Welcome to the Bitcasa Infinite Drive from Bitcasa on Vimeo.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele