Amazon isi ofera serviciile de cloud utilizatorilor de Android

, 02 Noi, 12:00

Avand in vedere ca Amazon incerca sa restrictioneze serviciile de cloud computing doar la utilizatorilor de Kindle, lansarea aplicatiei Cloud Drive Photos pentru toti utilizatorii de Android vine ca o mutare neasteptata.

amazon cloud drive photos android app

Disponibila in Google Play, noua aplicatie Cloud Drive Photos ofera utilizatorilor interesati o alternativa usor de folosit la servicii precum Dropbox sau PhotoStream. Practic, printr-o aplicatie care dispune atat de o versiune pentru tablete, cat si una pentru smartphone-uri, Amazon ofera utilizatorilor interesati o solutie rapida si eficienta pentru a-si urca imaginile in cloud, pentru partajare cu persoanele apropiate, sau pur si simplu, pentru vizualizrea lor de pe alt dispozitiv.

Desi aplicatia in sine este gratuita alaturi de 5GB de spatiu, creatorul Kindle face bani din faptul ca cei mai multi vor fi tentati sa faca un upgrade la respectivul spatiu de stocare. Ca idee, contra sumei de 10 dolari pe an primiti 20GB de spatiu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail