25 mart. 2013 | 13:30

BioWare recapituleaza seria Mass Effect

VIDEO
BioWare recapituleaza seria Mass Effect

BioWare a incheiat trilogia Mass Effect in primavara anului trecut, insa nu am vazut inca sfarsitul universului. Clipul de mai sus prezinta o privire in ansamblu a povestii lui Shepard si confirma faptul ca acesta nu se va mai intoarce pentru titlurile urmatoare.

In Mass Effect Retropsective, echipa BioWare isi ia ramas bun de la personajul principal de pana acum si de la toate personajele secundare, care au fost alaturi de jucatori inca de la inceputul seriei. Probabil se pregateste un anunt important pentru viitorul seriei in cadrul conferintei EA de la E3 2013, iar clipul de fata are ca scop pregatirea fanilor pentru o schimbare dramatica. Se mentioneaza pe parcursul acestui clip ca Shepard este doar un singur personaj din universul imens al seriei Mass Effect, ceea ce sugereaza ca urmatorul titlu va reprezenta o schimbare majora.

Exista si o recapitulare sub forma de infografic, care prezinta tot ceea ce au facut jucatorii de Mass Effect 3. 88,3 milioane de ore de gameplay au fost  investite in cel de-al treilea joc, majoritatea jucatorilor au folosit un personaj masculin si au eliminat 10,7 miliarde de inamici in multiplayer. Detalii complete gasiti mai jos.

Mass Effect 3 infografic