Mass Effect 3 – Extended Cut ajunge la utilizatori in cateva zile

Mass Effect 3 - Extended Cut ajunge la utilizatori in cateva zile

mass-effect

Dupa o serie de dezamagiri si frustrari acumulate de jucatorii entuziasti de Mass Effect, legate de finalul trilogiei, sesizate deja de cateva luni, Bioware se pare ca vine cu solutia. Dezvoltatorul jocului, printr-un comunicat, a anuntat ca raspunsurile la toate intrebarile jucatorilor vor veni sub forma unui Mass Effect 3 Extended Cut si ca respectiva versiune va fi disponibil sub forma unui update gratuit la joc.

Disponibil incepand cu data de 26 iunie, pentru toate versiunile jocului (PC, XBOX 360, PS 3), noul update se pare in schimb ca nu va veni cu un nou final al jocului fundamental diferit fata de cel existent, ci mai degraba cu mult mai multe lamuriri legate de evolutia respectivului final. Tot cu aceasta ocazie vor fi oferite jucatorilor mai multe detalii legate de ce urmeaza sa se intample in universul Mass Effect ca urmare a actiunilor intreprinse pe parcursul jocului.

Update-ul va avea aproximativ 1,9 GB, iar dupa ce il veti instala peste versiunea voastra a jocului este suficient sa incarcati o salvare apropiata de finalul jocului pentru a experimenta continutul nou. Dezvoltatorul a tinut sa mentioneze faptul ca Mass Effect 3 Extended Cut vine cu atea optiuni noi, incat doar daca veti termina jocul de cateva ori veti putea experimenta toate scenariile posibile.

Cu speranta ca veti fi incantati de schimbarile aduse de noul update, desi suntem increzatori ca va exista in continuare un numar mare de nemultumiti, nu va putem dori decat sa va incadrati in prima categorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: