ASUS Transformer Book, Taichi si VivoBook prezentate la CES 2013

ASUS Transformer Book, Taichi si VivoBook prezentate la CES 2013

ASUS Transformer Book, Taichi, ZenBook Touch si VivoBook au fost prezentate si ele in cadrul CES 2013… mai exact la hotelul Trump International. 

Asus tx300_19
Asus tx300-19

ASUS Transformer Book – Este acel notebook ce se „transforma” intr-o tableta, care se detaseaza de tastatura… de aici si denumirea de transformer. 🙂 Jucaria detine un ecran de 13.3 inci, functioneaza cu un procesor intel de ultrabook si are o rezolutie a ecranului de 1920×1080 pixeli. Ah, si ca unitate de stocare un SSD de 128 GB pe slot mSATA si un HDD dedicat de 500 GB, grija asadar cum il manevrati.

asus taichi
Asus Taichi

ASUS Taichi –  Este o combinatie tare ciudata de laptop cu 2 ecrane si vine in doua variante de 11,6 inci sau de 13,3 inci. In ambele situatii ecranele au rezolutie FullHD, cel de pe interior fiind un ecran normal iar cel de pe exterior desigur un ecran Touchscreen. Si mai interesant este faptul ca cele doua ecrane pot functiona independent, pe unul dintre ele se poate afisa desktop-ul iar pe celalalt interfata Metro a lui Windows 8 cu care vine preinstalat. Deja imi imaginez… sau mai bine imi aduc aminte de colegul meu Catalin umbla pe laptop in timp ce altcineva accesa aplicatiile de pe interfata Metro.

Asus zenbook_u500_left_open135_top_touch
Asus Zenbook u500

ASUS Zenbook Touch – Acest model promite o performanta ceva mai ridicata mai ales pentru ca include si o placa grafica dedicata GeForce GT650M pe care se pot rula ceva jocuri in mod decent. Vine in doua variante de 13, 3 inci si de 15,6 inci, primul are o greutate de 1.3 kg iar cel mai mare de 2 kg.

Asus Vivobook_s200_steel_grey_
Asus Vivobook s200

ASUS VivoBook – Acesta este si cel mai versatil produs, fiind disponibil in diagonale ale ecranului de la 11,6 inci pana la 15,6 inci. Da si aici avem ecran multitouch, la fel ca si touchpad-ul de altfel, precum si o mare varietate de procesoare de la Intel i3 pana la Intel i7, cu grafica intel sau dedicata de la Nvidia.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI