ASUS PadFone Mini ajunge pe internet

ASUS PadFone Mini ajunge pe internet

Pe internet au ajuns primele imagini neoficiale cu Mini și se pare că există cerere pentru acest produs.

Asus padfone mini leak

În luna septembrie a acesstui an, a unui PadFone mini. Acelaşi concept precum PadFone-ul cu care ne-am obişnuit, mini ar trebui să aibă parte de o lansare oficială în această miercuri, dacă avem în vedere invitaţiile primite de mai multe publicaţii digitale internaţionale. Evenimentul va avea loc în Taiwan şi în cadrul său va fi anunţat şi MeMOFone HD5.

În teorie, până acum nu au fost publicate nici un fel de fotografii cu noile produse. În practică, cei de la @evleaks au postat pe Twitter fotografia de mai sus, care pare cât se poate de plauzibilă. Cel mai probabil, acestea vor fi trăsăturile estetice ale noilor gadgeturi. Vorbim, așadar, de un smartphone de 4,3 inci ce vine la pachet cu o tabletă cu display de 7 inci. Alte specificaţii, ce nu mai vin de la aceeaşi sursă, includ un Qualcomm Snapdragon 400, un panou cu rezoluţie qHD pentru smartphone, modul 3G integrat şi Android 4.3 preinstalat.

Nu există încă preţuri ipotetice sau o dată efectivă începând cu care PadFone Mini va ajunge în magazine. Dacă pornim de la situaţia fratelui mai mare, operatorii de telefonie de obicei se arată interesaţi de astfel de formate hibride, mini nu ar trebui să fie o excepţie.

Citește și: