Asa arata o reclama Samsung de 15 milioane dolari

Asa arata o reclama Samsung de 15 milioane dolari

Banii nu sunt o problema pentru Samsung, din moment ce ieri va prezentam o reclama spectaculoasa iar astazi o avem si pe a doua in acelasi format.

samsung super bowl reclama vede

Cu scopul de a face valuri la Super Bowl sau pentru a demonstra un buget de reclama exagerat, Samsung a angajat o serie de vedete pentru un spot publicitar. Seth Rogen si Paul Rudd sunt unii dintre cei mai populari actori de comedie ai momentului si probabil ca pretul pentru a imbratisa produsele Samsung cu un asemenea entuziasm nu a fost mic. The Next Big Thing, clipul de doua minute de mai jos, este regizat de Jon Favreau, regizorul filmelor Iron Man. Daca aceste aspecte nu vi s-au parut deja superfluu, Lebron James apare in noua reclama Samsung printr-o conversatie pe Skype ce se desfasoara pe o tableta a companiei sud coreene. Reclama va fi difuzata in pauza dintre al treilea si al patrulea sfert din timpul meciului de fotbal american.

In urma unui studiu realizat de Wall Street Journal  anul acesta este unul foarte bun pentru Super Bowl cand vine vorba de pretul reclamelor. Cu 3,8 milioane de dolari, in comparatie cu 3,5 in urma cu un an, se va transmite un clip de 30 de secunde. Avand in vedere durata si momentul in care va fi difuzata, dupa sistemul celor de la WSJ, spotul de mai jos va ajunge sa valoreze 15,2 milioane de dolari pentru postul CBS, canalul care va difuza Super Bowl-ul. Sunt curios ce reclame vor mai face valuri in zilele urmatoare dupa ce au fost difuzate la Super Bowl. Care vor fi considerate reusite sau investitii proaste pentru companiile producatoare?

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI