ArmA Tactics confirmat pentru Project Shield

ArmA Tactics confirmat pentru Project Shield

NVIDIA a acaparat atentia la CES 2013 prin anuntul noului procesor Tegra 4 si al consolei portabile Project Shield. Din pacate, in afara de Hawken si de posibilitatea de a juca titluri de Android si PC, nu au fost confirmate alte titluri compatibile. Ei bine, Bohemia Interactive sunt cei care sparg gheata cu ArmA Tactics.

ArmA Tactics Project Shield

Studioul cehesc Bohemia a dezvaluit un nou joc din seria ArmA, care va fi lansat simultan cu Project Shield de la NVIDIA. Dupa cum sugereaza si subtitlul Tactics, jocul nu va fi un shooter militar, asemeni seriei principale, ci va oferi o privire mai strategica asupra campului de lupta. Va exista o campanie de Single Player, misiuni generate aleatoriu si posibilitatea de aborda scenariile in functie de preferintele jucatorilor. Cei care doresc sa atace direct vor avea optiunea de a folosi arme mai puternice, in timp ce furisarea este intotdeauna o optiune. Prima data cand acest joc a fost vazut in libertate a fost in cadrul conferintei de la CES, insa era doar sub forma de icoana in meniul consolei.

Desi a fost anuntat pentru Project Shield, Bohemia Interactive nu neaga faptul ca ArmA Tactics ar putea fi lansat in viitor pe iOS, Android, PC, Mac si Linux, insa debutul va fi pe noua consola portabila. Data de lansare nu a fost stabilita, fiind doar creionata pentru cel de-al doilea trimestru al lui 2013.