Archos TV Connect aduce Jelly Bean pe orice televizor

Archos TV Connect aduce Jelly Bean pe orice televizor

Archos TV Connect a fost prezentat in cadrul CES 2013 si permite transformarea oricarui televizor simplu intr-unul cat se poate de Smart. 

Archos TV Conect

Archos lanseaza o solutie cat se poate de interesanta pentru a permite utilizatorilor sa transforme un televizor simplu si ieftin intr-o varianta Smart care de cele mai multe ori este cu mult mai scumpa.

Device-ul pare destul de usor de folosit, asta pentru ca se conecteaza la orice televizor cu HDMI si vine insotit de o telecomanda multifunctionala si o consola ce inglobeaza camera web HD. Telecomanda ofera un set de controale cat se poate de complet: tastatura full QWERTY, un pad directional, patru butoane pentru jocuri, butoane speciale pentru Android si un control suplimentar prin detectarea gesturilor si a miscarilor.

Archos TV Connect Telecomanda

Archos TV Connect ruleaza Android 4.1 Jelly Bean si are sub capota o adevarata platforma hardware: un procesor Smart Multi Core la 1,5 GHz, 1GB RAM, 8GB memorie interna, suport pentru carduri microSD, host USB, enthernet si nu in ultimul rand Wi-Fi.

Poate cel mai important aspect al acestui gadget il reprezinta accesul la Google Play si compatibilitatea cu intreaga pleiada de aplicatii disponibile aici. Poate ca multi dintre dumneavoastra va ganditi deja la solutii similare care exista deja pe piata, una dintre ele fiind Allview All TV. Ideea e ca jucaria celor de la Archos este complet independenta si nu depinde de conectarea vreunui alt device la televizor. Practic joaca rolul unui mic sistem pe Android care are toate sansele sa mature pe jos cu unele televizoare Smart din oferta marilor producatori.

Archos TV Connect Consola

Archos TV Connect este programat sa apara pe piata incepand cu luna februarie la un pret de aproximativ 130 de dolari. In cazul in care ne vom bucura de prezenta gadget-ului si pe piata autohtona cred ca ar merita un review amanuntit si asta pentru ca pare un dispozitiv cu potential.

Citește și: