Apple remedieaza cele mai multe probleme din iOS 7 prin noul 7.0.3

Apple remedieaza cele mai multe probleme din iOS 7 prin noul 7.0.3

Pentru ca a venit cu un numar important de probleme de stabilitate, Apple s-a tot straduit sa le remedieze prin actualizari ulterioare.

iOS 7 Camera Photos Airdrop

In aceeasi zi in care gigantul din Cupertino a lansat posesorii de iDevice-uri au fost invitati sa faca tranzitia la noul iOS 7.0.3. Cum este si evident, dupa mica schimbare de versiune, nu este vorba de un update major. In acelasi timp insa, acesta este un update important prin prisma numarului mare de solutii la probleme pe care le integreaza.

Inca de la lansarea iOS 7, au fost sesizate mai multe probleme de stabilitate si securitate in cel mai important update din ultimii ani al sistemului de operare folosit de Apple pentru iDevice-urile companiei. Noul 7.0.3 le remedieaza pe cele care au ramas in iOS 7.0.2, inclusiv faimosul BSOD – Blue Screen of Death, mesajele esuate din iMessage sau calibrarea busolei.

Singura functie complet noua introdusa cu aceasta ocazie este iCloud Keychain, modul celor de la Apple de a va sincroniza parolele si datele cartilor de credit intre toate iDevice-urile, indiferent cat sunt de complexe. Daca sunteti in criza de inspiratie cand va alegeti parole noi, Safari acum include un generator de parole pe care le puteti folosi si pe care, odata cu Keychain, nu trebuie sa le mai tineti minte.

Mai jos puteti vedea toate schimbarile introduse in iOS 7.0.3 in cuvintele celor de la Apple. Pentru a instala update-ul, este suficienta o conexiune de date pe iPhone-ul sau iPad-ul vostru si peste 50% baterie.

Apple iOS 7.0.3 update firmware

Citește și:
Etichete: