Apple inregistreaza marca iWatch in Japonia

Apple inregistreaza marca iWatch in Japonia

Pentru ca smartwatch-ul este la mare cautare in ultima perioada, cei de la Apple au depus actele in Japonia pentru a inregistra marca iWatch.

iWatch

Documentele au fost depuse de Apple luna trecuta pentru iWatch la autoritatile japoneze si descriu produsul cu pricina ca fiind un ceas de mana sau computer portabil. Informatiile care tot circula pe internet, conform carora Apple are o echipa de circa 100 de ingineri care dezvolta un astfel de produs, devin tot mai credibile.

Pe de alta parte, compania Apple nu este singura care lucreaza la un smartwatch, cei de la Samsung au anuntat acum cateva luni ca pregatesc un astfel de produs. De asemenea, un ceas similar, Smartwatch, a fost lansat de cei de la Sony. Chiar daca acesta este un al doilea ecran de control al smartphone-ului cu Android, poate fi considerat un ceas inteligent.

Pe langa cei de mai sus, ar mai fi si chinezii de la Geak, care au smartwatch disponibil pentru precomanda. Lista continua cu Intel, Google si LG, ba chiar si Microsoft,si ramane in continuare deschisa.

Citește și: