Android 4.2.2 soseste pe Nexus 4

Android 4.2.2 soseste pe Nexus 4

Android 4.2.2 ajunge pe smartphone-urile Nexus 4, o veste cat se poate de buna pentru cei care asteptau acest update.

Android 4.2.2 Update

Daca esti fericitul posesor al unui LG Nexus 4, afla ca ar trebui sa ai ceva motive de bucurie in plus si asta pentru ca incepand de astazi Google a inceput procesul de transmitere a update-ului la Android Jelly Bean 4.2.2. Pentru celelalte device-uri Google: Galaxy Nexus, Nexus 7 si Nexus 10, update-ul si-a facut aparitia inca de la inceputul acestei saptamani.

Conform ubergizmo.com update-ul are aproximativ 54MB si aduce niste modificari nu foarte substantiale, cum ar fi modificarea sunetelor interne in cazul descarcarii bateriei sau atunci cand este activata incarcarea wireless. De asemenea download-urile din Play Store ar trebui sa afiseze timpul ramas pana la finalizare, iar setarile Bluetooth si Wi-Fi vor putea fi accesate printr-o apasare prelungita in notificatiile Quick Settings.

Quick Settings Android 4.2.2

O veste nu foarte incantatoare consta in faptul ca acest update ar reusi sa blocheze orice posibilitate, cat de mica, de activare a modului LTE din interiorul lui Nexus 4. Oricum avand in vedere faptul ca aceasta compatibilitate 4G era destul de precara si nu a primit confirmarea sau suportul oficial al celor de la Google, nu e ca si cum utilizatorii vor fi afectati prea tare de aceasta asa zisa limitare.