Amazon permite uploadul automat al pozelor in Cloud

Amazon permite uploadul automat al pozelor in Cloud

Pe langa multe alte aplicatii care-ti permit sa-ti urci pozele in diverse sisteme de tip Cloud, Amazon incearca sa-ti atraga atentia asupra solutiei omonime.

Amazon Cloud Drive Auto Upload Android

Aplicatii precm Google+, Facebook sau Dropbox, toate vin pe smartphone, in special pe Android, cu o bifa in meniu care sa permita upload-ul automat al fotografiilor, dupa ce sunt capturate, pe serviciul de cloud al respectivelor companii. Dupa ce este activata, functia isi face treaba fara interventia utilizatorului, exclusiv in momentele in care sunteti conectati la o retea WiFi, pentru a nu va consuma niciodata din traficul de internet de la operator.

Deoarece foarte multi dintre noi spera nu-si piarda niciodata fotografiile facute cu telefonul, mai ales cand sunt platitori ai unui spatiu virtual pe serverele unei companii de renume, si Amazon a inceput sa ofere aceasta functionalitate. Folosind cea mai noua versiune a aplicatiei  Photos pentru Android puteti opta pentru upload-ul automat al imaginilor in secunda urmatoare dupa ce au fost capturate.

, aplicatia Amazon Cloud Drive primeste prin acest update primul pachet de actualizari semnificative. Nu mai ramane acum decat sa aveti grija cat de repede veti consuma cei 5GB de spatiu la care sunteti limitat cu un cont gratuit.

Citește și: