6tag: Un client Instagram pentru WP8 intra in update

6tag: Un client Instagram pentru WP8 intra in update

In continuare nu avem un client oficial de pentru WIndows Phone, din fericire, alternative precum 6tag ne fac sa uitam de acest lucru.

6tag Windows Phone 8 Microsoft

Desi nu a trecut nici macar o saptamana de la cel mai recent update al aplicatiei, noua versiune de 6tag introduce mai multe elemente care nu trebuie trecute cu vederea. Este vorba de una dintre cele mai populare alternative compatibile cu dezvoltata de un programator pe nume Rudy Huyn.

Pe langa mici remedieri de bug-uri, versiunea 1.5 a aplicatiei este una care iti recreeaza si mai tare sentimentul de comunitate. Printr-un simplu tap pe cele trei puncte din dreapta jos, urmat de un al doilea tap pe nearby, puteti vedea vedea ce posteaza utilizatorii de Instagram din imprejurimi. Astfel daca activitatea prietenilor pe aceasta retea de socializare nu este suficient de stufoasa, va puteti ocupa si mai usor timpul cu postarile unor semi-necunoscuti. Semi este prefixul potrivit deoarece s-ar putea sa dati peste un selfie cu vecina din blocul din fata. In cazul fericit in care gasiti o imagine la altcineva care merita sa ajunga in feed-ul vostru, echivalentul retweet-ului pentru Instagram a ajuns in 6tag. Printr-un tap pe regram v-ati atins scopul. In plus, daca vreti sa modificati mai multe setari de securitate specifice contului vostru de Instagram, o puteti face si prin intermediul acestei alternative.

Un element specific aplicatiilor de Windows Phone este reprezentat de Live Tile-uri. Folosita cum trebuie de dezvoltatori, aceasta functie este o fereastra catre un amalgam de continut relevant direct din ecranul principal al telefonului. In cazul acestei versiuni de 6tag, Live Tile-ul aferent aplicatiei poate fi configurat atat ca o scurtatura catre Feed-ul cu postari de la cunoscuti, afisand o imagine noua la fiecare 30 de minute, cat si catre propriul profil de Instagram, afisand ultima imagine pe care ati postat-o.

Interfata simpla si intuitiva va va face sa uitati ca nu folositi un client oficial de Instagram. Daca folositi inca un terminal cu WIndows Phone 7.5, din pacate nu aveti noroc, 6tag nu poate fi descarcat din Windows Store decat pe telefoane inteligente cu WP8.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: