35 de minute din Beyond: Two Souls disponibile online [VIDEO]

35 de minute din Beyond: Two Souls disponibile online [VIDEO]

O jumatate de ora din ar trebui sa fie suficienta pentru a va face sa va indragostiti de noul joc al creatorilor lui Heavy Rain.

beyond Two Souls poster

Heavy Rain a fost lansat in februarie 2010 si a beneficiat de review-uri pozitive din partea tuturor publicatiilor importante de profil. Pentru ca au trecut deja mai bine de trei ani de atunci, foarte multi au fost curiosi sa vada cu ce si-au mai ocupat timpul cei de la studiourile Quantic Dream. Pentru a ne lamuri, fondatorul studioului, David Cage a participat la Tribeca Film Festival.

Daca nu ati aflat dejat, numele noului sau proiect care ar trebui sa se lanseze in toamna, poarta numele de Beyond: Two Souls.  in rolurile principale, noul joc se pare ca va face parte dintr-un gen mai abstract si se va baza, ca si in cazul proiectelor anterioare, pe foarte mult motion capture. Incercand sa surprinda emotia actorilor si pentru a transmite cat mai bine jucatorului atmosfera de pe ecran, noul titlu va avea si de aceasta data lungi secvente cinematice.

Pentru ca este destul de greu de explicat genul si povestea jocului, Cage a decis sa publice pe YouTube 35 de minute de gameplay. Alese cu mare grija pentru a nu trada elemente cheie din intriga jocului, aceste minute, similare cu un scurt metraj, vor fi cu siguranta suficiente pentru a va lamuri daca veti cumpara sau nu jocul in luna octombrie. Ca si in cazul Heavy Rain, Beyond: Two Souls va fi disponibil exclusiv pe PS3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: