Beyond: Two Souls adauga inca un actor cu renume in distributie

Beyond: Two Souls adauga inca un actor cu renume in distributie

Quantic Dream, studioul francez din spatele lui Beyond: Two Souls, a anuntat ca Willem Dafoe se alatura distributiei actorilor din joc. Acesta nu isi va imprumuta doar talentele vocale, ci va fi transpus complet in joc, asemeni protagonistei Jodie, al carei rol este jucat de Ellen Page.

Beyond Willem Dafoe

Dafoe va da viata personajului Nathan Dawkins, un om de stiinta care incearca sa o ajute pe Jodie, care are o legatura misterioasa cu un spirit. Chiar daca vorbim despre un singur joc de PlayStation 3, prestatia actorilor este foarte usor de apreciat, intrucat au fost folosite cele mai noi tehnici de captare a miscarilor pentru a realiza secventele de interactiune intre personaje. Senzori de miscare au fost pusi atat de corpurile actorilor, cat si pe fetele lor, pentru a realiza secvente convingatoare, demne de filmele de la Hollywood.

De fapt, Quantic Dream este un studio atipic, ale caror creatii depasesc intotdeauna notiunea de joc video. Cele mai recente jocuri care au fost lansate de compania franceza, Fahrenheit si Heavy Rain, au fost mai mult filme interactive care ofereau optiunea de a alege in ce directie va merge povestea. Beyond pare sa abordeze acelasi stil, iar clipurile de gameplay lansate pana in prezent confirma faptul ca schema de control este foarte aseamanatoare cu cea din Heavy Rain.

Confirmarea includerii lui Willem Dafoe in noul joc vine si cu o veste mai putin buna. Jocul nu va mai fi lansat in prima jumatatea a anului, cum era planuit initial. Data la care acesta va ajunge in magazine s-a schimbat in 8 octombrie pentru Statele Unite si probabil 11 octombrie pentru Europa, daca aplicam regula de trei zile intarziere valabila in toata industria. Iata mai jos trailerul de anunt, alaturi de un interviu cu Willem Dafoe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: