Zvonuri – Specificatiile primelor terminale BlackBerry 10 au ajuns pe net

Zvonuri - Specificatiile primelor terminale BlackBerry 10 au ajuns pe net

BlackBerry 10

Desi nu ar trebui sa mai dureze foarte mult pana la lansarea noilor terminale RIM, propulsate de platforma BlackBerry 10, pe internet au ajuns deja specificatiile complete ale respectivelor aparate.

N4BB se pare ca a pus mana pe o serie de documente interne care detalieaza doua noi terminale BlackBerry pe care nu le vom gasi pe piata decat peste cateva luni. Marcate cu L Series si N Series cele doua apare au mari sanse sa fie dispozitivele ce au figurat pana recent pe internet sub numele de cod London si Nevada.

L Series este un smartphone integral touch, cum am mentionat in urma cu cateva zile, in timp ce N series va avea o tastatura fizica clasica brandului RIM. L Series va avea un ecran de 1280 x 768, cu o densitate de pixeli de 356 ppi si o latime vehiculata de 55mm. Ca reper, L Series se pare ca imparte o mare parte din specificatiile dispozitivului Developer Alpha Device. N Series este un ecran patrat cu o rezolutie de 720 x 720 pixeli si o densitate de 330 ppi, in timp ce o latura a ecranului va avea 53 mm. Primele versiuni din N Series vor avea un ecran bazat pe tehnologie OLED, in timp ce versiunile ulterioare a produsului vor trece pe LCD.

Ca data de lansare, ne putem astepta ca L Series sa ajunga pe piata in luna septembrie a acestui an, in timp ce N Series nu este planificat decat pentru primul trimestru al anului urmator.

Citește și: