Yahoo si-a recrutat noul CEO de la PayPal-eBay

, 05 Ian, 15:26

Scott Thompson yahoo, Scott Thompson paypal, Scott Thompson ebay, Scott ThompsonPresedintele PayPal, divizia de plati online a eBay, va prelua conducerea Yahoo, pozitie ramasa vacanta din luna septembrie, de la concedierea lui Carol Bartz. Asadar, Scott Thompson il va inlocui pe interimarul Tim Morse, care isi va relua functia la sefia financiara a Yahoo.

Thompson a fost in echipa eBay din 2008, timp in care serviciul a cunoscut o ascensiune fantastica, considerata a ii fi datorata.

Yahoo trece printr-o perioada dificila, iar venirea lui Thompson la conducerea companiei este privita cu multa speranta. Mai multe fonduri de investitii s-au aratat interesate de a cumpara 20% din actiunile Yahoo, iar in noembrie 2011 compania a semnat cu Microsoft un acord de confidentialitate conform caruia ii ofera acces la datele financiare, pas privit ca preliminar unei tranzactii majore.

Motorul de cautare Yahoo inca se afla pe locul al doilea, la mare distanta fata de Google, insa Bing ii sufla in ceafa, asa ca anul acesta cu siguranta vom vedea o schimbare majora.

La ce va asteptati?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail