Bing depaseste Yahoo! la popularitate?

Bing depaseste Yahoo! la popularitate?
15:50 20.12.2011

bing procente

Plecand de la premisa ca, totusi, multe statistici din SUA se aplica si in Europa, in randurile urmatoare vom atrage atentia asupra unui fenomen extrem de interesant care s-a petrecut in aceste zile.

comScore, o institutie specializata pe realizarea de statistici bazate pe trafic de internet, a dat in aceste zile publicitatii ultimele cifre referitoare la preferintele utilizatorilor in materie de internet. Mai exact, e vorba de motoarele de cautare.

In luna martie a acestui an, la nivel global, Bing a trecut pe locul doi, in fata celor de la Yahoo!, ca al doilea cel mai preferat motor de cautare, iar situatia tinde sa devina similara si in SUA. La nivel global, acum 9 luni, Yahoo! Search avea 3,9 procente, in timp ce Bing avea 4,4 procente, iar Google, putin sub 90%, chiar daca in SUA situatia este cu totul alta.

Momentan, motorul de cautare al celor de la Microsoft detine aproape 15% din piata, in timp ce Yahoo! sta stresat cu 15,1%. In rest, pe locurile 4 si 5 stau cei de la Ask Network, urmati de AOL.

comscore2

loading...