09 nov. 2012 | 11:45

Windows 8 – Versiunea In Vino Veritas

ACTUALITATE
Windows 8 - Versiunea In Vino Veritas

Unii oameni care se afla intr-o stare ponderata de ebrietate castiga o doza speciala de umor. Domnisoara din clipul de mai jos a combinat cantitatea respectiva de umor cu emotia descoperirii noului Windows 8. Rezultatul este incredibil.

Drunk Girl Windows 8

Indiferent cat timp va trece de la lansarea noului Windows 8, dovezi precum cea de mai jos vor aparea intr-un mod regulat pentru a demonstra ca valul de schimbari din cel mai nou sistem de operare Microsoft nu va castiga niciodata aprecierea publicului in totalitate. Comentariile ironice si frustrarile exprimate in clipul de mai jos sunt cu siguranta surse de umor. Din pacate este trist ca si utilizatori de Windows fara nici o urma de alcolemie in sange intampina cateva probleme evidentiate de doamna respectiva.

Sa fie oare acest clip inca o dovada a faptului ca oamenii nu mai au timp de pierdut pentru a invata sa foloseasca un nou sistem de operare?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele