Western Digital are planuri diferite pentru lansarea de Windows 8

Western Digital are planuri diferite pentru lansarea de Windows 8

HDD Hibrid WDPiata de software este in curent cea care poate determina cresterea cererii pentru componente hardware. Si in restul anilor cei care au avut cel mai mult de castigat de pe urma lansarilor noilor sisteme de operare au fost producatorii de HDD-uri. Western Digital  se pregateste si el de lansarea noului SO insa nu are in plan sa lanseze si noile modele de discuri hibride. WD a vandut deja 62 de milioane de discuri in Q3, fata de 57 milioane in aceeasi perioada anul trecut. Volumul total de HDD-uri al pietei globale proiectat de ±WD este de 140 milioane de bucati, acesta fiind destul de mic avand in vedere lansarea de care vorbeam mai devreme.

Intrebat de unde aceasta situatie, Stephen Milligan, presedintele WD a spus

„Nu este destula agitatie pentru noul Windows 8. Noi incercam sa facem cum putem mai bine pentru noul design de HDD hibrid pentru a primi un feedback cat mai bun din partea clientilor. Oportunitatea se afla in aceste discuri hibride, dar produsele care chiar conteaza nu vor fi lansate in acest an.”

In alta ordine de idei, Western Digital, ignora putin lansarea Microsoft pentru a se pregati de inceput de 2013. Nu s-a mai intamplat pana acum ca un producator de HDD-uri sa nu vina cu o noua tehnologie mai ales in preajma unui astfel de eveniment.