Ferrari Enzo, controlat de iPhone

Ferrari Enzo, controlat de iPhone

Indiferent de varsta celor care le utilizeaza, jucariile inteligente sunt tot mai apreciate si se regasesc pe lista de achizitii a tot mai multor pasionati de gadget-uri.

Ferrari Enzo iPhone

Din aceasta categorie face parte si un micut Ferrari Enzo, care, pe langa faptul ca imita aproape perfect modelul de serie, este controlat cu ajutorul iPhone-ului. Adica orice posesor de smartphone Apple se poate distra comandand de la distanta miscarile acestei masinute minune.

Jucaria dispune de faruri, stopuri si avarii functionale impreuna cu un sistem de directie ultra-sensibil si suspensii avansate pentru un control cat mai precis si mai apropiat de realitate. Copiii sau oamenii mari vor trebui sa downloadeze aplicatia Silverlit din Apple Store, care transforma orice iPhone sau iPad intr-un bord de Ferrari si care prezinta inclusiv un senzor de coliziune si un indicator de baterie. Utilizatorii pot alege modul de control fie prin miscarea telefonului folosind accelerometrul, fie cu ajutorul joystick-ului virtual de pe ecran.

Dupa cum noteaza si pocket-lint.com, conexiunea dintre telefon si Ferrari se face prin bluetooth, ceea ce ofera o raza de actiune de aproximativ 10 metri.

Masinuta functioneaza cu patru baterii AA care vin incluse si ofera cel putin jumatate de ora de condus.

Acest Ferrari Enzo este disponibil pentru aproximativ 80 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: