Utilizatorii de Facebook primesc un update important pe smartphone

, 15 Noi, 09:56

Cu toate ca Facebook are 604 milioane de utilizatori care acceseaza lunar reteaua de socializare de pe mobile, este incredibil cat de neglijati sunt acesti utilizatori cand vine vorba de update-uri. Este adevarat ca Facebook pentru iOS si Facebook pentru Android au fost reinventate in urma cu cateva luni insa 20% din cei 604 milioane de utilizatori care acceseaza pagina de Facebook Mobile din browser nu au beneficiat de aceleasi update-uri.

Update Facebook Mobile Share

Dupa ce foarte multi utilizatori de Facebook pe mobil s-au plans de lipsa butonului Share atasat fiecarei postari de pe Facebook, gigantul a decis in sfarsit sa introduca mult ravnita functie. Desi nu este nici pe departe o operatiune revolutionara, in definitiv indeplineste aceeasi functie cu cea a butonului de pe site-ul complet, functia Share are un rol foarte important. Prin simplul fapt ca puteti partaja continut de la prieteni si companii printr-un sigur click, generati trafic suplimentar respectivelor pagini. In plus, respectivul buton de share este cea mai buna metoda ca diverse publicatii, organizatii sau companii sa-si faca public mesajul in fata unui numar si mai mare de internauti.

Personal nu cred ca vom vorbi subit de o exploziei a partajarii de continut de pe mobile insa vor exista cu siguranta repercursiuni semnificative ale acestei implementari simple din partea dezvoltatorilor Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail