Utilizatorii de Facebook primesc un update important pe smartphone

Utilizatorii de Facebook primesc un update important pe smartphone

Cu toate ca Facebook are 604 milioane de utilizatori care acceseaza lunar reteaua de socializare de pe mobile, este incredibil cat de neglijati sunt acesti utilizatori cand vine vorba de update-uri. Este adevarat ca Facebook pentru iOS si Facebook pentru Android au fost reinventate in urma cu cateva luni insa 20% din cei 604 milioane de utilizatori care acceseaza pagina de Facebook Mobile din browser nu au beneficiat de aceleasi update-uri.

Update Facebook Mobile Share

Dupa ce foarte multi utilizatori de Facebook pe mobil s-au plans de lipsa butonului Share atasat fiecarei postari de pe Facebook, gigantul a decis in sfarsit sa introduca mult ravnita functie. Desi nu este nici pe departe o operatiune revolutionara, in definitiv indeplineste aceeasi functie cu cea a butonului de pe site-ul complet, functia Share are un rol foarte important. Prin simplul fapt ca puteti partaja continut de la prieteni si companii printr-un sigur click, generati trafic suplimentar respectivelor pagini. In plus, respectivul buton de share este cea mai buna metoda ca diverse publicatii, organizatii sau companii sa-si faca public mesajul in fata unui numar si mai mare de internauti.

Personal nu cred ca vom vorbi subit de o exploziei a partajarii de continut de pe mobile insa vor exista cu siguranta repercursiuni semnificative ale acestei implementari simple din partea dezvoltatorilor Facebook.

Citește și: