03 nov. 2012 | 04:25

Un slow-mo explosiv pentru gurmanzi

ACTUALITATE
Un slow-mo explosiv pentru gurmanzi

In incursiunile online, zilnic ramai uimit de diverse clipuri, unele din dormitor, unele din spatiu, unele de pe strada. Ce nu se intampla insa prea des este sa ramai pulversat de un clip a carui actiune se petrece in bucatarie.

Taste Explosions

Clipul de mai jos face parte dintr-un serial de pe YouTube intitulat Taste Explosions. In acest episod, intr-un mod  simplu, dar deloc rapid, un tort trece printr-un cosmar al oricarui pasionat de prajituri. Este explodat.

Atentia pentru detaliu este spectaculoasa, stilul de filmare este precis si montajul merita un premiu. Cu toate ca cel mai probabil prea putini se vor uita cu rabdare la acest clip, secretul impactului vizual este unui singur: rezolutia HD pe un TV de diagonala mare. Vizionare placuta.

Ca o campanie interesanta si pentru a demonstra ca nu arunca neaparat cu mancarea, creatorii acestui material au promis in descrierea clipului ca o greutate echivalenta de tort este oferita unei organizatii caritabile ce lucreaza in beneficiul copiilor ce mor de foame.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele