18 dec. 2012 | 10:30

Un hacker a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

ACTUALITATE
Un hacker a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

care a spart mai multe a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Hacker Celebritati

Hacker Celebritati

El se ocupa cu spartul conturilor de email private ale unor doamne si domnisoare din SUA printre care se numara Christina Aguilera, Mila Kunis sau Scarlett Johanson. Dupa ce 3 ani si-a desfasurat in liniste activitatea si a spart peste 50 de conturi de vedete in perioada noiembrie 2010 – octombrie 2011, el a fost arestat si pus sub acuzare. Printre putintele cazuri de acest gen, desi procurorii au cerut o pedeapsa de sub 6 ani de inchisoare si 150.000$ pagube, tribunalul s-a oferit sa-l condamne la 10 ani de inchisoare.

Cu toate ca gestul pe care l-a facut este ilegal din foarte multe puncte de vedere, mi se pare mai putin daunator decat un val de paparazzi care stau toata ziua in sufletul vedetelor, de multe ori agresandu-i. Trecand insa peste opinia mea, o condamnare de 10 ani va face o treaba foarte buna in a convinge pe cei care vor sa se apuce de astfel de activitati ca sunt „daunatoare pentru sanatate”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele