Un hacker a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

, 18 Dec, 10:30

care a spart mai multe a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Hacker Celebritati

Hacker Celebritati

El se ocupa cu spartul conturilor de email private ale unor doamne si domnisoare din SUA printre care se numara Christina Aguilera, Mila Kunis sau Scarlett Johanson. Dupa ce 3 ani si-a desfasurat in liniste activitatea si a spart peste 50 de conturi de vedete in perioada noiembrie 2010 – octombrie 2011, el a fost arestat si pus sub acuzare. Printre putintele cazuri de acest gen, desi procurorii au cerut o pedeapsa de sub 6 ani de inchisoare si 150.000$ pagube, tribunalul s-a oferit sa-l condamne la 10 ani de inchisoare.

Cu toate ca gestul pe care l-a facut este ilegal din foarte multe puncte de vedere, mi se pare mai putin daunator decat un val de paparazzi care stau toata ziua in sufletul vedetelor, de multe ori agresandu-i. Trecand insa peste opinia mea, o condamnare de 10 ani va face o treaba foarte buna in a convinge pe cei care vor sa se apuce de astfel de activitati ca sunt „daunatoare pentru sanatate”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail