Un film independent cu skateboarding si o drona

, 12 Dec, 10:40

Pentru simplul motiv ca scurt metrajele pot fi spectaculoase, cativa baieti cu o drona s-au angajat sa faca un altfel de film de cateva minute. Este vorba de un skateboard, led-uri si filmari de la inaltime.

firefly skating drona movie

Firefly ar putea fi rezumat simplu ca un alt film cu trickuri facute pe un skateboard. In realitate insa aranjamentul este complet diferit fata tot ce ati vazut pana acum. Daca nu din alt motiv, macar din prisma bugetului si a numarului de persoane implicate. Intregul spectacol vizual a fost realizat prin intermediul unei drone controlate manual de un al doilea participant la eveniment. Drona respectiva este un hexacopter cu o camera montata sub el la un unghi fix. Calitatea clipului este foarte buna si pentru a va lamuri in legatura cu niste detalii legate de realizare este disponibil si un making off integrat mai jos. Ca un mic detaliu, intregul film a fost filmat si montat in Cehia de o echipa de pasionati din aceeasi tara.

FIREFLY from samadhi production on Vimeo.

Making Of FIREFLY from samadhi production on Vimeo.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail