Apple apeleaza la vedete pentru noile reclame la iPhone 4S

Apple apeleaza la vedete pentru noile reclame la iPhone 4S

Reclama iPhone 4s Zooey Deschanel si Samuel L. Jackson

Desi nu se intampla foarte des ca Apple sa-si promoveze noile smartphone-uri si tablete folosind vedete – cea mai recenta iteratie a acestui comportament fiind momentul de acum cativa ani, cand Apple avea campania „I am a Mac/I am a PC” cu Justin Long si John Hodgman – cele mai recente reclame la iPhone 4S fac exact acest lucru.

Trecand peste SIRI ca fiind laitmotivul noilor reclame, Zooey Deschanel si Samuel L. Jackson apar in ultimele reclame la iPhone 4S ca dialogand extrem de amiabil si de util cu asistentul virtual preinstalat pe cel mai nou smartphone al companiei. Desi va mai dura ceva timp pana vom vedea astfel de reclame in tara noastra pentru simplul motiv ca SIRI momentan nu stie decat engleza, germana, franceza si japoneza, in SUA respectivele spoturi au inceput sa fie zarite pe parcursul emisiunilor de la TV.

Partea de finantare se pare ca a fost acoperita de Apple, din moment ce fiecare dintre reclame in versiunile de mai jos au AT&T la sfarsit, in timp ce la TV au fost zarite atat cu Verizon la sfarsit, cat si cu Sprint. Vizionare placuta.