Tot mai multi copii poarta nume inspirate de Apple

Tot mai multi copii poarta nume inspirate de Apple

Apple se bucura de succes indiferent de produsele lansate sau de preturile practicate, lucru care a propulsat compania in fruntea brandurilor din intreaga lume.

Apple

Dar acest succes nu se reflecta doar in cifrele realizate. Mai nou tot mai multi copii poarta nume inspirate de gigantul mar american. Daca noua ni se poate parea ciudat sa iti denumesti copilul dupa marca sau produsul favorit, se pare ca americanii nu au deloc o problema cu aceasta practica.

Astfel numarul copiilor cu numele Apple a crescut cu 15% pe parcursul acestui an, iar baieteii denumiti Mac sunt cu 12% mai multi. Nu in ultimul rand numarul fetelor care vor fi strigate Siri a crescut si el cu 5% in 2012. Indiferent cat de amuzant ar suna acest nou trend, suntem ferm convinsi ca va crea cateva drame personale in timp.

Cum ar fi sa lucrezi la Samsung si sa te cheme Apple? Sau sa te declari fan infocat Android si sa te numesti Siri? Dar oare de cata lipsa de inspiratie e nevoie sa-ti strigi copilul cu numele unui obiect?

Ar fi interesant de urmarit, in paralel si trendul numelor inspirate de Samsung, poate ca vom intalni peste cativa ani adolescenti Note sau Galaxy. De departe cea mai mare drama ar fi cea a unui parinte mare fan Apple, care dupa ce si-a botezat copilul cu numele companiei americane se hotaraste sa treaca in tabara Galaxy 🙂

Citește și: