Thermaltake isi etaleaza sursele la CeBIT

, 08 Mar, 10:21

Din multitudinea de surse expuse la standul Thermaltake, doua ne-au atras atentia in mod special: Toughpower Grand Platinum 700W si Toughtpower XT Platinum 1275 W Snow Edition.

Cele doua minunatii de surse, pe langa faptul ca sunt albe, modulare si foarte puternice, beneficiaza si de certificare 80 Plus Platinum, ceea ce se traduce intr-o eficienta de pana la 94%. De asemenea, sursele beneficiaza de 7 ani garantie, la constructia lor fiind utilizati condensatori japonezi ultra-rezistenti la temperaturi inalte si fluctuatii de curent.

Grand Platinum 700W ofera un singur rail de 12V, precum si un circuit full bridge & LLC care ii confera un plus de performanta si stabilitate in utilizare.

Toughtpower XT Platinum 1275 W

 

Toughtpower XT Platinum 1275 W ofera suport pentru patru placi Nvidia in SLI sau ATI CrossFireX, cabluri 16 AWG la alimentarile PCI-Express si un sistem de monitorizare cu avertizare prin LED-uri.

Ramane sa vedem in ce masura acesti monstrii „albi” vor fi disponibili si la noi in tara si, mai ales, la ce preturi, dar avand in vedere performantele ne asteptam la valori apropiate de 1000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail