Te-ai inscris la Career Innovation Week?

Te-ai inscris la Career Innovation Week?

Dupa cum notam cu ceva timp in urma, mai aveti timp pana pe 7 Noiembrie sa va inscrieti la a doua editie a evenimentului Career Innovation Week.

Career Innovation Week

Evenimentul va avea loc in perioada 13-16 noiembrie la Hotel Caro. Pe parcursul celor patru zile, sunt asteptati absolventi si masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala.

In cadrul evenimentului, IBM va sustine un workshop ”Blue IT Opportunities in IBM” unde vor fi prezentate programele de internship deschise de companie si vor fi detaliate etapele de dezvoltare in cadrul IBM. Programul de internship va incepe in luna noiembrie, iar o parte dintre aplicanti vor fi selectati dintre cei prezenti la Career Innovation Week.

Philip Morris ofera tinerilor sansa de a interactiona cu profesionisti din cadrul companiei, specialisti in marketing pregatiti sa impartaseasca din experienta si cunostintele proprii la workshop-ul “What is takes to be a successful markeeter”.

Pe parcursul BRD Study Case Challenge, tinerii vor avea sansa sa puna in practica creativitatea, abilitatile de analiza si mai ales cunostintele privind produsele si serviciile bancare.

Pana pe 7 noiembrie, tinerii cu potential de dezvoltare se pot inscrie pentru una dintre zilele Career Innovation Week:

Finance&Banking – Marti, 13 noiembrie

Sales&Marketing – Miercuri, 14 noiembrie

IT&Telecom – Joi, 15 noiembrie

Research & Engineering- Vineri, 16 noiembrie