Noul Samsung Galaxy S III „arde in flacari”, la propriu

Noul Samsung Galaxy S III arde in flacari, la propriu

Galaxy S 3 ars burned 2

Nu stiu daca mai tineti minte melodia „Ard in flacari”, insa dillo2k10 cu siguranta nu a auzit-o. Este un utilizator al forumului www.boards.ie. Englezul a experimentat conceptul de mai sus pe propria piele, sau mai precis pe pielea masinii care a fost afectata cand partea de jos a noului sau smartphone a explodat.

In urma cu cateva zile, a explodat un Galaxy S III de la Samsung achizitionat in Anglia de la unul din cei mai mari operatori independenti de vanzari de telefoane, Carphone Warehouse. Modelul cu HSPA+, dupa ce a fost tinut in masina intr-un dock suport, fara incarcator atasat, in loc sa se incalzeasca precum orice alt smartphone, sau in cel mai rau caz se inchida, a inceput sa fumege, iar in final sa pocneasca si sa ia foc. Dupa cum vedeti in imaginile alaturate, situatia este destul de dramatica…

In urma evenimentului, desi ecranul inca parea ca functioneaza in parametri numele operatorului de telefonie a disparut iar functia de telefon a incetat sa mai existe. Momentan telefonul se afla ,,la autopsie” la comerciantul Carphone Warehouse si ramane sa vedem daca diagnosticul va defini ca vinovat producatorul sau utilizatorul.

Galaxy S 3 ars burned 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: