Spiderpodium – paianjenul pentru tablete

Spiderpodium - paianjenul pentru tablete

Spiderpodium Tableta

Stim cu totii cat de incomod poate sa fie urmaritul unui film rulat pe o tableta, si asta nu datorita ecranului prea mic, a rezolutiei sau a unghiurilor de vizualizare. De cele mai multe ori, o tableta devine incomoda cand trebuie sa o tii in mana, intr-o anumita pozitie pentru mai mult de o jumatate de ora. Oricat de mica sau de usoara ar fi la un moment dat, te saturi sa stai nemiscat sau sa cauti un suport ideal pentru un asemenea gadget.

Aici intervine suportul celor de la Breffo, denumit extrem de sugestiv Spiderpodium. Practic, avem de-a face cu un paianjen imens care sustine perfect orice tableta cu toate cele 8 picioare ale sale.

Partea cea mai interesanta consta in faptul ca poti regla independent fiecare picior in asa fel incat sa obtii pozitia dorita atunci cand utilizezi iPad-ul, Galaxy Tab-ul, Transformer-ul sau oricare alta tableta cu diagonala intre 7 si 13 inci.

Conform pocket-lint.com, Spiderpodium masoara 310 mm inaltime, 285 mm latime si cantareste 96 g, iar doritorii il pot achizitiona de aici pentru aproximativ 25 de lire. De cealalta parte, posesorii de smartphone-uri isi pot alege varianta usor mai mica pentru aproximativ 15 lire.

Spiderpodium Smartphone

Citește și:
Etichete: