08 nov. 2012 | 09:40

Sony Xperia T si TX vor face in curand streaming de continut wireless

ACTUALITATE
Sony Xperia T si TX vor face in curand streaming de continut wireless

Desi ai fi fost tentat sa crezi ca tehnologia Miracast tine mai mult de hardware decat de software, se pare ca Sony s-a incumetat sa anunte ca e suficient un update semnificativ pentru unele din cele mai importante terminale ale sale pentru a adera la o noua generatie de aparate cu suport de streaming wireless.

sony xperia j t tx v

In doar cateva zile, odata cu Android 4.0.4, atat Xperia T cat si versiunea TX a aparatului vor rula Ice Cream Sandwich. In acelasi timp, pe langa Galaxy S III, LG Optimus G si Nexus 4, Xperia T si TX vor fi singurele terminale compatibile Miracast pentru o perioada de timp. Ca o alternativa la DLNA sau AirPlay, tehnologia Miracast se pare ca isi gaseste in continuare magia in contractele cu producatoride TV-uri gen Samsung, LG sau Sony.

Pe langa suportul pentru Miracast, noul update de firmware va mai face cateva lucruri bune pentru cele doua terminale. Cu aceasta ocazie, Xperia T va primi HD Voice, in timp ce ambele terminale au devenit mai accesibile la capitolul pret de achzitie in comparatie cu momentul lansarii initiale. La capitolul mici detalii intra o autonomie sporita in standby plus cateva aplicatii noi din pacheul Sony Media.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele