Smartphone-uri „Cool” pana in 1000 Lei

Smartphone-uri

The PhoneGeeks, divizia de tehnică și telefonie mobilă a EuroGsm, ne prezintă o serie de telefoane mobile atrăgătoare şi accesibile pentru tineri, disponibile la preţuri mai mici de 1.000 de lei sub deviza Cool for More.

Cool for More - Top Smartphone

Printre aceste telefoane se numără modele precum Motorola Motoluxe, Samsung Galaxy Ace 2, Nokia Lumia 610, Samsung Galaxy Xcover, LG Optimus L7, BlackBerry 9320, Sony Xperia U, dar şi două modele dual sim pentru cei care vor să fie mult mai practici şi să renunţe la utilizarea a două dispozitive diferite, şi anume Allview Alldro P5 Dual Sim şi Sony Xperia Tipo Dual Sim.

„Pe lângă preţul atractiv, aceste smartphone-uri prezintă o mulţime de funcţionalităţi inedite, atât la nivelul sistemului de operare, cât şi la nivelul aplicaţiilor preinstalate, iar unele dintre ele au şi un design deosebit, care poate fi pe placul oricărui tânăr”, a explicat Ionuț MnerieThe PhoneGeeks.

Smartphone-urile prezentate sunt ceva mai limitate din punct de vedere hardware. Nu se pot compara cu flagship-urile actuale gen HTC One X+ sau Samsung Galaxy S3, insa ofera o functionalitate completa fiind dispozitive ce ruleaza un OS cunoscut, ca Android, Windows Phone sau BlackBerry OS. Smartphone-urile destinate tinerilor sunt cautate de acest segment in primul rand pentru pretul lor ceva mai mic. Daca ele se regasesc in magazine de retail cu un pret sub 1000 Lei, este foarte posibil sa fie disponibile la abonamente la preturi derizorii sau chiar gratuit. Discutam aici de dispozitive cu procesoare de 800-1200 MHz, ce detin o camera foto de maxim 5 Megapixeli, o memorie RAM de 512 sau 768 MB sau optiuni de introducere a doua SIM-uri.

Se insista destul de mult si pe aplicatii pentru acestea, pe langa cele pentru retele de socializare ca Facebook sau Twitter putem gasi in AppStore un numar destul de mare de aplicatii pentru orice functie cautata, daca vorbim de Android desigur. Windows Phone si BlackBerry mai au ceva de munca in acest sens, insa merita sa aruncati o privire si acolo, mai ales daca va place sa va diferentiati de ceilalti.