06 mart. 2012 | 17:00

Silicon Power aduce brizbrizuri la CeBIT

ACTUALITATE
Silicon Power aduce brizbrizuri la CeBIT

La standul Silicon Power de la CeBIT predomina o atmosfera specifica unui magazin de bijuterii, majoritatea mediilor de stocare si a stick-urilor de memorie fiind expuse in cutii si cutiute pe masura lor.

Silicon Power brizbrizuri

Modul de expunere pare cu atat mai rupt de realitate, cu cat in prezent toti producatorii cauta sa iasa in evidenta prin rezultate cat mai impresionante in benchmark-uri, viteze ametitoare, functii multiple si modele parca desprinse din productii science fiction.

Harduri Silicon PowerMai mult ca sigur ca noua gama de memorii portabile de la Silicon Power se adreseaza doamnelor si domnisoarelor, care tind sa fie mai preocupate de modul in care arata device-ul decat de performanta efectiva a acestuia. In fond si la urma urmei, cine nu si-ar dori un stick de memorie de 32GB auriu si plin de strasuri?

Ideea de baza ar fi ca pana si mediile de stocare trebuie sa se adreseze clientilor intr-un mod cat mai personal cu putinta.

Interesant este ca seriile superioare SSD-uri: V20, V30 si E 20 nu ofera variante de personalizare. Despre acestea avem doar detalii despre vitezele impresionante de pana la 500 de MB/s la scriere pe SATA III.

SSD Silicon Power