Samsung vs. Apple, o lupta „mai putin serioasa”

, 09 Aug, 14:35

In cazul in care ati uitat de Conan O’Brien, trebuie sa va amintim ca acest realizator de televiziune din America a ales sa apere imaginea Apple si in trecut, atunci cand a „luat la misto” tableta celor de la Amazon, Kindle Fire.

De data aceasta tinta este Samsung si mai ales modul prin care acestia incearca sa nege acuzatiile de copiere a tehnologiilor specifice companiei americane. Stim cu totii ca procesul dintre Apple si Samsung este in continua desfasurare, iar verdictul ar putea provoca daune substantiale atat de imagine cat si in bani pentru cel care va pierde.

Cum putin amuzament nu strica niciodata se pare ca O’Brien a identificat „esenta” procesului si a ales sa o ilustreze extrem de sugestiv in videoclipul de mai sus. Cat despre problema in sine, asteptam verdictul judecatorului, dar pana atunci vrem sa auzim si parerile voastre: A „imprumutat” sau nu Samsung ceva de la Apple?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail