Kindle Fire, o gluma pe langa iPad2?

Kindle Fire, o gluma pe langa iPad2?

kindle-fire-vs-ipad-2

Oricat de mult si-au laudat cei de la Amazon noile produse si oricat de atractive ar parea din punct de vedere al raportului performanta/pret, intotdeauna se vor gasi o multime de nemultumiti.

Unul dintre ei se pare ca este Conan O’Brien, un cunoscut realizator de emisiuni din America. Acesta a ales sa faca „misto” de noua tableta Kindle Fire, ilustrand intr-o varianta cat se poate de comica cateva din problemele exprimate de posesorii device-ului.

Nu stim cat de sincer este acest demers sau este o alta tentativa de ridicare in slavi a binecunoscutului iPad 2. Daca la noi este interzisa compararea unor produse sau branduri la televizor, americanii fac din asta o adevarata arta.

Probabil ca Fire-ul mai are mult si bine pana sa ajunga la maturitatea iPad-ului, dar pana atunci poate fi apreciat si incercat de mult mai multa lume si asta in primul rand datorita pretului. Daca pentru americani Fire-ul este motiv de gluma, pentru restul lumii poate fi un chilipir avand in vedere pretul de doar 200 de dolari raportat la performantele sale.

Mai jos aveti videoclipul cu pricina, ce-i drept destul de amuzant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI