Samsung pregateste revolutia televizoarelor Super OLED… la super pret

Samsung pregateste revolutia televizoarelor Super OLED... la super pret

samsung_55_inch_super_oled_tv

Se pare ca suprematia televizoarelor LCD sau LED este pe cale sa fie zdruncinata si asta pentru ca Samsung pregateste lansarea televizoarelor de tip OLED pana la sfarsitul acestui an.

Cu totii ne-am bucurat de aparitia modelului Super OLED la CES 2012, acel monstru de 55 de inci care se anunta inca de pe atunci drept viitorul televizoarelor actuale. Cu toate acestea, o mare problema in cazul lansarii acestor minunatii tehnologice o vor reprezenta – probabil ghiciti – preturile incredibil de mari.

Noua tehnologie Samsung ii va costa pe doritori nu mai putin de 5000 de lire, dupa cum scriu si cei de la pocket-lint.com.

Probabil ca pentru cei mai multi dintre noi acest pret este suficient de mare incat sa „omoare” instantaneu orice forma de interes fata de un asemenea gadget. Pe de alta parte, sigur vor exista si entuziasti care sa cheltuiasca atat pentru o imagine net superioara. Cu toate acestea nici oficialii Samsung nu se asteapta la vazari record si sunt de acord cu faptul ca va fi nevoie de cel putin doi trei ani pana cand tehnologia va fi adoptata la nivel larg pe piata.

Totusi, daca luam in calcul faptul ca si LG ne promite televizoare OLED anul acesta, exista posibilitatea sa vedem la acest nivel o competitie care va genera fara indoiala preturi ceva mai mici si un numar mai mare de unitati vandute.

Ramane sa vedem cine va castiga startul in aceasta competitie si mai ales cum vor reactiona clientii in raport cu noua tehnologie.

Cati dintre noi vor alege sa faca un upgrade de la vechiul televizor la unul mult mai bun, dar si mult mai scump?

Citește și: