Samsung Galaxy S III trece la Jelly Bean

Samsung Galaxy S III trece la Jelly Bean

Samsung a inceput procesul de update la Android 4.1 Jelly Bean pentru vedeta Galaxy S III. Incepand de astazi posesorii telefonului din Polonia, se pot bucura de noutatile aduse de ultimul sistem de operare al celor de la Google. 

Galaxy S III Jelly Bean

Se pare ca Jelly Bean va ajunge si la noi in viitorul apropiat, doar ca viteza de raspandire a update-ului depinde in continuare de furnizorii de telefonie mobila.

Pe langa Google Now si Project Butter, update-ul va aduce si o serie de „bunatati” specifice Samsung, un „Pop up play” imbunatatit, un nou „Easy Mode” si o functie de „blocking mode”. Pe langa detaliile despre update, producatorul coreean a facut publica si o lista a terminalelor care vor beneficia de acest update: Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy S Advance, Galaxy S II LTE, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2, Galaxy S Duos si patru tablete: Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 2 10.1, Galaxy Note 10.1.

Bineinteles ca trecerea la Jelly Bean se va face treptat, iar fiecare utilizator va primi update-ul in functie de locatia sau operatorul de telefonie de la care a achizitionat device-ul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: