Taxibeet cheama taxiul pentru tine

Taxibeet cheama taxiul pentru tine

Daca esti satul de asteptat dupa taxiuri care nu ajung niciodata la timp sau pur si simplu nu mai vrei sa stai minute in sir pana cand centrala iti trimite o masina, exact atunci cand te grabesti mai tare, Taxibeet ar putea fi solutia ideala pentru tine. 

Taxibeet

Aplicatia conecteaza taximetristii indiferent de compania la care lucreaza si clientii care au nevoie de o masina. Taximetristii care aleg sa se inscrie in baza de date sunt verificati, iar informatiile despre serviciile oferite sunt disponibile pentru toti cei interesati. In acest fel vei alege o masina in cunostinta de cauza, fara sa te expui unei serii de surprize mai mult sau mai putin placute.

Dupa cum noteaza si computerblog.ro, la sfarsitul fiecarei curse clientii isi pot da cu parerea despre serviciile de care tocmai au beneficiat. Aplicatia poate fi descarcata din Google Play, urmand ca in viitor sa fie lansata si pentru utilizatorii de iOS. Pentru moment sunt inscrisi 110 taximetristri, iar cei interesati pot sa afle mai multe detalii aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: