TecTiles schimba modul de utilizare al noului Galaxy S III

, 13 Iun, 14:36

samsung-tectiles

Samsung lanseaza TecTiles, niste stickere NFC care pot fi programate si reprogramate cu ajutorul unui telefon precum noul Galaxy SIII. Cu alte cuvinte, niste „etichete lipicioase” pot fi lipite oriunde si, odata atinse de catre telefon, pot declansa anumite actiuni pe un smartphone Galaxy SIII.

O astfel de eticheta lipita pe noptiera de langa pat poate fi programata sa activeze modul silentios si sa inchida toate conexiunile de date. Un alt sticker TecTiles lipit in masina poate actiona modul vehicul si activa GPS-ul sau Bluetooth-ul. Poate ca vom fi tentati sa afirmam ca nu avem nevoie de abtibilduri ca sa ne punem telefonul pe silent, dar variantele sunt nelimitate si pot fi folosite mai ales in campanii de marketing si nu nu numai. Practic aceste jucarii vin si in ajutorul dezvoltatorilor de aplicatii care vor putea sa isi popularizeze mult mai usor titlurile si in cele mai diverse si ingenioase moduri.

Conform ubergizmo.com, Samsung va comercializa TecTiles in pachete de cate cinci bucati pentru aproximativ 15 dolari, iar mai multe informatii gasiti aici.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

intrun fel sau altul inlocuiesc codurile de bare si pot fi utile pt reclame, stiri si altele

Eu cred ca sunt mai utile pentru setarea telefonului pe anumite profiluri predefinite, ca si in exemplul de mai sus, dar si pentru remindere speciale, important este si care este numarul de reprogramari posibile.

Peste un an doi TecTiles vor avea intrebuintari la care in clipa de fata nici macar nu visam, sunt sigur de asta, momentan nu vad prea multe intrebuintari dar niste smartphone mai interactive ar folosi cu mare succes astfel de tehnicii.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail