TecTiles schimba modul de utilizare al noului Galaxy S III

TecTiles schimba modul de utilizare al noului Galaxy S III

samsung-tectiles

Samsung lanseaza TecTiles, niste stickere NFC care pot fi programate si reprogramate cu ajutorul unui telefon precum noul Galaxy SIII. Cu alte cuvinte, niste „etichete lipicioase” pot fi lipite oriunde si, odata atinse de catre telefon, pot declansa anumite actiuni pe un smartphone Galaxy SIII.

O astfel de eticheta lipita pe noptiera de langa pat poate fi programata sa activeze modul silentios si sa inchida toate conexiunile de date. Un alt sticker TecTiles lipit in masina poate actiona modul vehicul si activa GPS-ul sau Bluetooth-ul. Poate ca vom fi tentati sa afirmam ca nu avem nevoie de abtibilduri ca sa ne punem telefonul pe silent, dar variantele sunt nelimitate si pot fi folosite mai ales in campanii de marketing si nu nu numai. Practic aceste jucarii vin si in ajutorul dezvoltatorilor de aplicatii care vor putea sa isi popularizeze mult mai usor titlurile si in cele mai diverse si ingenioase moduri.

Conform ubergizmo.com, Samsung va comercializa TecTiles in pachete de cate cinci bucati pentru aproximativ 15 dolari, iar mai multe informatii gasiti aici.

Citește și:
Etichete: