Samsung Galaxy S III primeste Jelly Bean si in UK

Samsung Galaxy S III primeste Jelly Bean si in UK

Posesorii de Samsung Galaxy S III din Anglia, care si-au achizitionat telefoanele de la operatorul Three (3) vor putea face update la mult ravnitul Android 4.1 Jelly Bean.

Update Jelly Bean pe Galaxy S III

Daca acum cateva saptamani vorbeam de update-ul disponibil in Polonia, iata ca a venit si randul Angliei sa primeasca bunatati Google pentru celebrul membru al familiei Galaxy. Dupa cum noteaza si cei de la pocket-lint.com, noul update este unul substantial (>200MB) pentru care se recomanda utilizarea unei retele Wi-Fi.

Cum la noi in tara nu beneficiem de serviciile retelei Three, mai mult ca sigur mai avem ceva de asteptat pana ne vom putea bucura de Project Butter pe ecranul de 4,8 inci al vreunui Galaxy S3. Bineinteles ca cei mai nerabdatori dintre noi, vor putea sa instaleze un custom ROM pentru a grabi un pic procesul de update 🙂

Intre timp Samsung a dat asigurari ca si restul clientilor din UK vor beneficia de noul sistem de operare in urmatoarele saptamani, ceea ce ne face sa speram la aterizarea unui update oficial, over the air, cat de curand si pe meleagurile noastre. Intre timp ne putem consola cu ideea ca mai mult ca sigur americanii vor fi ultimii care vor primi Jelly Bean pe Galaxy S3, spre sfarsitul anului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: