Robot Combat League – Luptele intre roboti devin realitate

, 26 Noi, 16:30

Robot Combat League este numele unui nou serial de televiziune ce va fi prezentat de wrestler-ul WWE, Chris Jericho.  RCL va include lupte cat se poate de adevarate intre roboti si va fi difuzat pe postul american de televiziune Syfy.

Robot Combat League Syfy serial tv

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus, luptele pe care le vedeam acum cateva luni intr-un film de la Hollywood, vor deveni realitate. Intitulata Robot Combat League, liga robotilor are 12 echipe cu monstri de 450 kilograme si, dupa spusele producatorilor, tocmai s-au incheiat filmarile la primul sezon.

Legat de spectacolul TV care ar trebui sa fie difuzat pentru prima oara in cateva saptamani, presedintele Syfy si-a manifestat un entuziasm autentic fata de noul tip de continut. Imbratisand fara probleme asocierea cu filmul Real Steel, Mark Stern a afirmat ,,Intotdeauna ne-am dorit sa venim cu ceva nou si sa facem un serial gen Battle Bots pentru noul secol”.  Robotii au fost creati cu ajutorul expertului in robotica Mark Strakian, un individ care in trecut a colaborat pe acest subiect cu producatorii filmelor Men In Black si Hellboy.

In ceea ce priveste continutul la care ne putem astepta la TV, din cate se pare, robotii vor fi implicati in niste lupte foarte agresive, cu elemente rupte din scenarii SF. Sistemul de joc va implica emularea in timp real a miscarilor unui luptator de pe margine, in timp ce, tot pe margine, un inginer va incerca sa ofere asistenta cand e nevoie.

Cu speranta ca noul serial va fi redifuzat si in tara noastra, pana vom avea un trailer autentic puteti urmari trailerul pentru Real Steel – lung metrajul care a inspirat aceasta specie de lupte spectaculoase.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail