RIM amana BlackBerry 10 pentru 2013

RIM amana BlackBerry 10 pentru 2013

 Blackberry 10 Amanat

Daca in urma cu cateva zile discutam despre posibilele functii ale noilor telefoane de pe platforma BlackBerry 10, iata ca acum aflam ca vom mai avea de asteptat pana sa ne putem bucura de noile jucarii RIM.

Cu totii asteptam ca noul sistem de operare al celor de la BlackBerry sa ajunga pe piata impreuna cu o serie noua de device-uri pana la sfarstitula acestui an, dar se pare ca le vom vedea pe piata incepand de anul viitor. Conform t3.com, intarzierile repetate se datoreaza dezvoltarii noului sistem de operare care se pare ca dureaza ceva mai mult decat fusese prevazut initial.

Cu toate acestea, oficialii RIM s-au aratat increzatori in BlackBerry 10, despre care au declarat ca se asteapta sa revolutioneze experienta userilor in materie de smartphone-uri.

Aceasta intarziere vine intr-un moment cum nu se putea mai rau, exact cand BlackBerry a anuntat noi pierderi, 518 milioane de dolari pana pe 2 iunie, scaderi in vanzari si un nou val de concedieri de 5000 de posturi.

Ramane sa vedem in ce masura va mai reusi RIM sa isi revina si sa ne incante cu o noua si revolutionara experienta in utilizarea platformei BlackBerry 10.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI