25 feb. 2012 | 12:30

RapidShare ia masuri impotriva pirateriei pe propriul site

ACTUALITATE
RapidShare ia masuri impotriva pirateriei pe propriul site

Moartea unor giganti precum Megaupload si alte site-uri mai mici de file sharing a provocat migrarea catre RapidShare – webiste care insista ca a reusit sa fie in totalitate legal.

RapidShare a scazut semnificativ viteza de descarcare pentru cei care nu vor sa plateasca pentru beneficiul de a folosi website-ul, asta pentru a preveni rata rapida de adoptie a serviciului, mai ales de catre utilizatorii neplatitori.

Cei de la RapidShare au declarat: „Suntem convisi ca aceasta miscare va face RapidShare extrem de nepopular printre cei care pirateaza continut si va indeparta traficul abuziv.”

Scaderea vitezei de download nu ii va afecta pe toti utilizatorii RapidShare, ci doar pe cei care nu vor sa ofere informatii detaliate despre fisierele postate sau nu vor sa ii lase pe cei de la RapidShare sa investigheze tipul de continut asociat unui cont.

Chiar daca e greu de spus ce se va intampla cu RapidShare pe termen mediu si lung, astfel de schimbari sunt necesare daca vrei sa ramai pe piata partajarii de fisiere.