Proprietatile fondatorului MegaUpload au fost confiscate

, 11 Feb, 10:50

Autoritatile din Noua Zeelanda au reusit sa confiste pana la urma proprietatile fondatorului site-ului MegaUpload, dupa cateva saptamani de discutii.

Principala problema a fost reprezentata de legile Noii Zeelande ce nu au permis anchetatorilor sa puna mana pe proprietatile lui Kim Dotcom pana acum. De asemenea, instrumentarea cazului devine din ce in ce mai dificila din cauza diverselor implicatii. Familia proprietarului nu locuieste in conacul de dimensiuni impresionante, ci intr-o alta casa mai mica. Nu exista planuri pentru evacuarea familiei si, in ciuda faptului ca proprietatea este in posesia statului, acestia pot locui in continuare acolo.

Initial, Kim Schmitz nu s-a calificat pentru a cumpara conacul fiindca nu a indeplinit toate calitatile de „caracter de incredere” cerut de catre Noua Zeelanda. Momentan, acesta se afla tot in inchisoare fara drept de cautiune si asteapta sa fie extradat in situatie de forta majora.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail